Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

αλοχα guys !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΤΟΥΝ .....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ .... ENA ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΄΄Ή ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ?WE ARE HERE FOR ANY QUESTIONS....GOOD START FOR US!!!

10 σχόλια:

  1. k an kseroume ti theloume...k olo avto pou zoume einai ena mysthrio ti ginete zaxa???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχέσεις……………… ανθρώπινες……………., φιλικές, ερωτικές…………….. νομίζω ότι το μυστήριο δεν πηγάζει από το τι θέλουμε…… άλλωστε συνήθως ξέρουμε τι θέλουμε. Με έναν μυστήριο τρόπο όμως δυσκολεύονται πάντα να συγχρονιστούν τα θέλω μας με τον χρόνο, και έτσι τελικά, όταν θέλουμε κάτι ο χρόνος θα μας το φέρει όταν εμείς θα ξεκινήσουμε να θέλουμε κάτι άλλο, γιατί αυτό που μας έφερε δεν ήταν τελικά όμως το είχαμε ζωγραφίσει μέσα στο μυαλό μας μέσα σε τόσο χρόνο………………… Μήπως το μυστήριο είναι ο χρόνος, και ο τρόπος που παίζεις με τις συγκυρίες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΤΡΟΧΙΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ, ΦΙΛΕΝΑΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!


    Άς δώσω και ‘γώ λίγο τροφή..(ποιητικό ,ε?? με βλέπεις με άλλα μάτια τώρα??)..Θα ξεκινήσω με ένα παραμυθάκι ,αν και όχι δικό μου,(σόρρυ, ούτε και δικό σου),που στα δικά μου αυτιά ακούγεται σαν την πιο μεγάλη αλήθεια….
    Ήταν λοιπόν, παλιά πάνω στη γή τρία είδη ανθρώπων…Τα αρσενικά, τα θηλυκά και τα μεικτά πλάσματα! Στο μεικτό σώμα, το οποίο ήταν σφαιρικό, υπήρχαν διπλά όργανα και μέλη .. Εξαιτίας, όμως της αλαζονείας και του μίσους των θεών για αυτά τα πλάσματα, αποφασίζουν να κόψουν στα δύο τα μεικτά σώματα!!! Επειδή όμως οι άνθρωποι αυτοί νιώθουν μισοί…καταδικάστηκαν να ψάχνουν και να επιδιώκουν τον ΕΡΩΤΑ μέχρι να βρούν το άλλο τους μισό….(ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ΣΥΜΠΟΣΙΟ)
    Αν και δεν απαντάω άμεσα στην ερώτηση σου…Ελπίζω να σου αρέσει κ να καταλάβουν και η υπόλοιπη παρέα το πραγματικό νόημα!!! Σου την αφιερώνω, φιλάρα !!!!!!
    KEEP WRITING…..ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ…(χαχαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Agapimeni fili...kali arxi!!! perimenoume me agwnia tis anartiseis sou!!!

    suntoma omws ...mi perasei kanas xronos...hahhaha

    filakiaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλη αρχη μαρακι μου!!θα σε διαβαζω κ θα σε σχολιαζω!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μα ρε σασ ...ευχαριστω ολουσ ...τα αρθρα θα ανεβαινουν σε κανα δυο μερεσ τωρα την φτιαχνουμε
    ....οτι και να θελετε να πειτε ανεβαστε ...σασ ευχαριστωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑΡΑ ,ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ....ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή